Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11

Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11
Joyce 2:a tik 18-24mån

Joyce SG1 Karlstad

Joyce

torsdag 2 juli 2009

Morgon promenad

Joyce 11 veckor


Joyce gosar sig i gräset

Sally & Joyce på morgon promenad


I dag promenerade vi på spåret redan kl. 7:00. det var riktigt skönt ute, och fåglarna kvittrade så gott. Det är bättre att försöka komma ut tidigt, för fram på dan så är det alldeles för varmt och ingen orkar att röra på sig , varken hund eller människa. Igår var vi på klubben och började valpkursen. Naturligtvis så glömde jag kameran så några kort blev det inte. Men vi hade kul allihop, och läxor har vi fått så nu ska vi träna. Tills nästa gång så ska jag se till så att kameran kommer med så att ni får se vad vi gör.
Ha det gott & drick mycket vätska + salt glöm inte det:)))

3 kommentarer:

  1. Lars blev lite orolig när vi kom hem igår. Han kom på att vi bara hade tagit en hund och stoppat in den i bilen. Tänk om vi hade fått med oss fel hund.... Men så var inte fallet.
    Krammizz

    SvaraRadera
  2. Så nu står örena upp...:)) Gott att komma igång på morgonen...Jag har alltid gillat att träna då...Fridens Liljor...:))

    SvaraRadera
  3. Ja Du Anna!!! det gäller verkligen å kolla 2ggr för dom e ju sååååå lika.:)

    E hon inte för söt BM? Hon e den bästa lilla tjej i heeeela världen:)) Jag är väl egentligen en 7sovare men nu finns inget val, och när man väl kommit ut ja då är det helt underbart.

    Kram på er alla:))))

    SvaraRadera