Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11

Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11
Joyce 2:a tik 18-24mån

Joyce SG1 Karlstad

Joyce

söndag 27 december 2009

Äntligen vinter










Visst är det härligt att det äntligen har blivit vinter. Hundarna älskar att rasa runt i snön.
Dom håller sig rena och det är rent inomhus. Hoppas att det får ligga länge, så vi alla får ha roligt och njuta av det.:)







8 kommentarer:

  1. God fortsättning på er!
    Javisst är det härligt med snö. Hundarna älskar det och som du säger det är rent och fint. Fina bilder och Joyce är jättefin.
    Ha det gott!
    Ingan

    SvaraRadera
  2. Tack det samma till Er !
    I skrivande stund så ser det inte så lovande ut vad gäller vädret. Det ömsom regnar ömsom snöar, verkar ha svårt att bestämma sig hur det ska vara. Ja, Joyce är allt riktigt fin, det säger många till oss som vi stöter på. Att hon har så fina färger, och det stämmer ju.
    Ha det gott Ni också, och ett riktigt GOTT NYTT ÅR:))

    SvaraRadera
  3. Synd om snön försvinner, som ni säger, rent o fint både inne o ute. Så himla kul bilder du lagt in i synnerhet det när Joyse flyger i luften. Ha det o ett GOTT NYTT ÅR.
    kram Fia o Farkas

    SvaraRadera
  4. Visst får man ha tur ibland när man tar kort. Man blir som sagt glatt överraskad när det visar sig att det finns några bra bilder i kameran. I går hade vädret mycket svårt för att bestämma sig. Ifrån flera plusgrader till som idag 3 minus och strömavbrott.
    Får hoppas att det får ligga kvar så länge som möjligt, för det är ju så vackert och rent ute nu.Vi får önska Er också om ett GOTT NYTT ÅR. Många kramar Susanne

    SvaraRadera
  5. Tycker att det är fint med snö. Men snön hade inte behövt komma på vägarna. Svårt att ta sig till jobbet. Jarre älskar oxå snön. Men han tycker att snöskyffeln är konstig. Så den får man skälla lite på.

    SvaraRadera
  6. Har sänt en vänförfrågan till dig genom face book, om du inte kommer ihåg lösenordet så kan du få ett annat. hej då Fia

    SvaraRadera
  7. Visst är det besvärligt på vägarna, men man får ta det vackert Anna.
    Joyce är lika dan , alla redskap oavsett vad det är förnågot ska helst skällas ut för att sedan ätas upp:))

    SvaraRadera
  8. Halloj Fia !!
    Ska kolla upp facebook.:)

    SvaraRadera