Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11

Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11
Joyce 2:a tik 18-24mån

Joyce SG1 Karlstad

Joyce

söndag 18 oktober 2009

Två gamla vänner

Ture en 33 år gammal herre.
Lilly 20 år.

Idag har jag hälsat på 2 gamla hästar. Ture med den aktningsvärda ålder av 33, och Lilly med sina ungdomliga 20. Jag har inte träffar dessa hästar på minst 10 år, så dom har ju verkligen förändrats. Lilly var så lik sin mor Ramona (syrrans gamla märr ).
Samma vänliga ansikte och lika vit.
Det är konstigt hur det slår igenom. När hon var yngre så såg hon ut som en fjording och nu är hon helt skimmel. Gamla Ture fanns med 1983 när Färgelanda ridklubb startade sin verksamhet på Ryk i Ödeborg, och hade redan då några år på nacken och reds för fullt. Han har ju naturligtvis också förändrats och blivit väldigt grå, men så charmig. Jag är full av beundran över att en häst blir så gammal, det måste ju tyda på att de haft ett väldigt bra hästliv.:))



7 kommentarer:

  1. Visst e dom gulliga, å vilka goa kompisar dom e:))

    SvaraRadera
  2. hästar är så vackra att se på, red en gång i tiden men blev avkastad så illa, så efter det håller jag ett behörigt avstånd till dessa fina djur. Ja, Joice verkar verkligen älska att ligga i lövhögen och njuta av att vara ute.

    SvaraRadera
  3. Visst är Lilly lik sin mor som jag saknar väldigt mycket,hon var nog världens snällaste häst.

    SvaraRadera
  4. Det var synd att du fått en så vådlig luftfärd, men det bästa är att komma upp så fort som möjligt igen. Annars är risken stor att rädslan håller i sig.
    Joyce verkligen älskar att vara ute och vi går med henne varje dag en lång tur i skogen. Där springer hon fram som en hind över allt och bara är så lycklig.
    Ha det gott:))

    SvaraRadera
  5. Tjena !!
    Jag tycker att hon var världens snällaste, kommer inte nånsin någon som kan mäta sig med henne. Henne kunde man tilta på till 100%.
    Ha det gott syrran kul att du är här och komenterar, Vi ses:))

    SvaraRadera
  6. Herre du milde som man stavar på denna dumma burk.Naturligtvis ska det stå lita på , och inte tilta:0

    SvaraRadera