Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11

Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11
Joyce 2:a tik 18-24mån

Joyce SG1 Karlstad

Joyce

måndag 16 november 2009

Miljö träning på Bauhaus

Idag har vi varit på Bauhaus och miljötränat tillsammans med Anna & Jarre.
Det var väldigt intressant att skåda att Joyce passerade in i butiken, utan att så mycket som att blinka för automatiska dörrar eller portar in i butiken. Det som Joyce fann mest intressant var ju brorsan, ingenting annat spelade nån roll.
Annas goa jobbar kompisar hjälpte gladeligen till att köra truckar, rulla vagnar, öppna portar, ja vad som helst som kunde få hundarna lite fundersamma. Men vi får väl sammanfatta det hela med att de inte lyckades särskilt väl, eller så har vi två väldigt stabila hundar, och jag själv tror på det sista. Jag måste säga att det är ju helt suveränt att en butik som Bauhaus tillåter att man tar med hunden dit. För det är ju bra träning.
Måste passa på att tacka Anna & Jarre för att ni tog oss med idag. Det var en givande stund. Synd bara att jag som vanligt glömt kameran , så några bilder finns inte , utan ni får föreställa er hur det har sett ut.

Ha det gott :))

3 kommentarer:

  1. Det var inte dåligt av dem, det kan ju vara lite besvärligt med sånt i den åldern. Det bådar gott för framtiden.

    SvaraRadera
  2. Du hade inte kunnat ta några kort i allafall. För det är fotoförbud på Bauhaus. Vi fick beröm av mina kolegor. dom tycke att vovvarna var duktiga.

    SvaraRadera
  3. Ja du Ingan , det var precis vad vi också sa.Att det lovar gott för framtiden. Joyce har nog kommit över sin värsta spökålder tror jag,ett tag var hon nervig för allt. Så vi får hoppas det inte blir nått bakslag.

    Det var väl tur att kameran blev kvar hemma då, annars hade man väl åkt dit för spionage. Och det var ju inte riktigt syftet med vårat besök på Bauhaus.

    Ha det gott, nu är det snart natti natti.
    Sov sött:)))))

    SvaraRadera