Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11

Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11
Joyce 2:a tik 18-24mån

Joyce SG1 Karlstad

Joyce

fredag 17 april 2009

Årets första gäddfiske





Ja.. det blev väl ingen succe direkt. Det enda som hördes var en massa svordommar, om förbannade j...a pinnar och en massa andra konstiga vokabulär. Så någon fisk blev det inte men gubben fick öva upp färdigheten med jerking. Jaa.. det heter faktiskt så, man skulle tro att det är ett skämt ,men man förstår när man ser hur fisket går till. Det ser faktiskt inte klokt ut, ett fasligt ryckande och flängande i fiskespöt. Det ser enbart jobbigt ut, och det sägs att fiske ska vara avkopplande. Det var nog bara Sally som var avkopplad, hon tyckte nog det var skönt att komma ut en sväng. Å gäddorna naturligtvis , de rörde inte en fena av intresse för något drag,utan de var helt upptagna med att ragga.

3 kommentarer:

  1. haha...Jag har oxå hört att det ska va avkopplande att fiska,hihihi...stämmer alltså inte....:) Fin han är vovven som sitter och kollar på gäddan som leker med husse...haha...

    SvaraRadera
  2. Ja Du.. vid fiske så är hon riktigt cool. Hon brukar ligga längst fram i fören på båten och speja ut över vattnet..Då är det avkoppling..:))

    SvaraRadera
  3. Gott det låter att ha med vovven på sjön...:)

    SvaraRadera