Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11

Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11
Joyce 2:a tik 18-24mån

Joyce SG1 Karlstad

Joyce

söndag 19 april 2009

Blåsippan ute i backarna står..










Idag tog vi oss en tur till strömmarna, för att titta på blåsipporna. Det är ett av mina favoritställen, helt underbart vackert. Gubben hade tagit med sig kastspöt, för att prova lyckan igen. Men det är onekligen för kallt i vattnet än,och fisken visar absolut inget intresse.




Vi måsta passera över spången för att komma till mitt lilla favorit ställe. Naturligtvis är ju Sally med, och jag blir förundrad var dag över vad hon klarar av. Med tanke på att hennes syn är lika med noll,så är det ju en bedrift att klara spången utan att drutta i vattnet. Likaså för att komma ut på spången,då får man gå balansgång en bit ut, och från andra hållet får man gå upp över ribbor. Ock det måste jag säga att jag tycker hon är otroligt duktig, men det betyder ju en hel del att hon har ett sånt förtroende för matte & husse. Hon är ingen fegis direkt..utan hon följer med överallt. Hon klarar sig oxå gallant utan syn.:) Men jag kunde inte låta bli att tycka lite synd om blommorna ,när Sally lägger sig rätt uppe i dom när jag ska ta kort. De blev ju lite platta, men hon tyckte väl att hon var finast, och ville vara med på kort.

10 kommentarer:

  1. Det ser livsfarligt ut att gå på den spången :0 Jättefina bilder du har tagit..:) Nu måste vi lära Anna att lägga in bilder så ska du se att hon börjar blogga. Tror hon börjar mjukna nu serru...:)

    SvaraRadera
  2. Det låter ju kanon.... Den där spången är skitläskig att gå på,men vill man över är man illa tvingad.

    SvaraRadera
  3. NU E DE SNART MAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))

    SvaraRadera
  4. Vill bara berätta att nu kan jag kommentera på din sida oxå.

    Anna

    SvaraRadera
  5. Hej Anna , va kul att Du tittar hit.
    Skit kul att Du oxå blir bloggare.
    Nu är det snart maj, som BM säger å då kommer en väl igång mer på allvar. Känner mig lite lat med bloggen just nu men det blir det ändring på.
    Ha det gott båda två så hörs vi.:))

    SvaraRadera
  6. Har du kollat in B-Ms blogg. Våra valpar är på nätet.

    SvaraRadera
  7. Jag har sett.. Fuskigt att hon fick se först..

    SvaraRadera
  8. Jasså här skvallras de...:)

    SvaraRadera
  9. Det var inte meningen att Du skulle tjuvkika här oxå....

    SvaraRadera