Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11

Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11
Joyce 2:a tik 18-24mån

Joyce SG1 Karlstad

Joyce

måndag 25 maj 2009

En solig dag på Ulvgården

Ulvgårdens Dundra med sina småttingar


Solar mig i gröngräset. åhh.. så skönt.



Don efter person...




Jag tog den först...





Mat är gott...då växer man och blir stor och stark.






så man inte fastnar i trappen..... ett..två...opp....








5 kommentarer:

  1. Så fina bilder!!:0 :) Den översta med Dundra är ju superb...:) Vet du vilken du ska ha? Går de att se skillnad på dom? :)

    SvaraRadera
  2. Dom är ju så fiiinnaa. Hälsade ni på alla valparna i dag. Eller var det bara tikarna?

    SvaraRadera
  3. Visst är den fin,jag gillar Dundra jätte mycket. Hon är kanon..:)Jag har ett par favoriter, men det är så svårt så vi väntar en vecka till innan vi bestämmer oss. Det är inte lätt för dom är så lika det är bara lillan som utmärker sig så markant, och det beror ju just på storleken.. det syns om inte annat på sista bilden. Vi syns:)))

    SvaraRadera
  4. Hej Anna! Allra först blev det alla tillsammans i gröngräset.De blev överlyckliga av att få komma ut och det hälsades högt och lågt.Men sedan skiljde vi ut tikarna, det är ju ungefär som att man ser inte skogen för alla träden.Det går ju inte att någon uppfattning annars om vem man vill ha... det känner du väl till själv eller har du redan hittat någon ??

    SvaraRadera
  5. Vi föll för en valp ett tag i söndags. och vi var säkra att vi hade koll på vilken det var. Men när den började leka med sina syskon igen, kunde vi inte peka ut den efteråt. Alla ser ju lika ut. Så nä, vi har inte hittat någon.hehe

    SvaraRadera