Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11

Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11
Joyce 2:a tik 18-24mån

Joyce SG1 Karlstad

Joyce

söndag 3 maj 2009

Hundens dag i Munkedal

I dag var det hundens dag på bruksklubben i Munkedal. Vädret visade sig inte från sin bästa sida idag, utan det var redigt kallt. Kanske var det orsaken till den dåliga publik tillströmningen. Men i vilket fall som helst så bjöds det på uppvisningar av skilda slag. En kvinna visa sök med sin flat. Det var en jätteduktig hund. Det syntes att den hunden tyckte om sin uppgift, och den skötte sig klanderfritt. Sedan fick vi även beskåda rallylydnad. Och det var hundar av alla skilda slag som följde sina hussar och mattar. Det verkar också vara en kul aktivitet. Sist men inte minst så bjöds det på agility. Och här gick det undan, pudel ,collie det var väl de som var riktigt snabba. Det gäller för hussar & mattar att hinna med i svängarna. Poängpromenad hade de också,och prisutdelning med fina vinster. Lotterier och försäljning fanns det också att tillgå.
Det verkar vara en ganska skön stämning på klubben, och idag har jag anmält intresse till valpkurs. Dagen till ära fick jag också möjlighet att träffa bloggar Janne, han var en riktigt trevlig prick så nu är det väl egentligen bara BM kvar att träffa så att all nyfikenhet kan rinna av.

Ha det gott och kanske vi syns någon gång någon stans...:))

6 kommentarer:

  1. Valp kurs kanske man skulle gå, hmm. Vi gick inga kurser med Östen. men man kanske skulle göra der med Jarre. Det tål att tänkas på.

    SvaraRadera
  2. Det är ju viktigt för socialiseringen.Sedan är det ju kul att träffa andra..:))

    SvaraRadera
  3. Det har du ju rätt i. Som sagt det tål att tänkas på. Har du någon erfarenhet av munkedals brukhundsklubb. verkar dom trevliga?

    SvaraRadera
  4. Jag har hört att dom är trevliga där. "Fast" Janne är där ibland..:) (sköjjar, sköjjar inte, sköjjar....:)

    SvaraRadera
  5. åhå, det låter ju farligt, hehe
    Har hört mycket gott om orust oxå. Vi får spana lite och se vart vi hamnar. Om vi hamnar någonstans.

    SvaraRadera
  6. Hej på Er !!
    Kul att se att Du lever BM. Det har varit så tyst om Dig. Trodde nästan ett tag att du tröttnat på oss:0
    Nej, Anna.. Jag har ingen större erfarenhet av klubben i Munkedal, var med där för drygt 20 år sedan när vi hade våran 1:a hund.
    Men jag tror att det kan va bra där. Pratade med en tjej som håller i kurser där, och i Sotenäs bla, och hon säger att intresset för valpkurser har varit lågt på sistone. Det har säkert betydelse hur det ser ut med krisen som råder för tillfället. Men dom skulle starta upp en så fort det blev fler intressenter. På tal om trevlig folk. Janne verkade ju vara en trevlig prick, så då finns det ju en förutom mig då förståss..HIHI...:))

    SvaraRadera