Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11

Valp och specialutställning Halmstad 26/3-11
Joyce 2:a tik 18-24mån

Joyce SG1 Karlstad

Joyce

torsdag 4 juni 2009





Ja .. då har dagen kommit när jag skulle göra mitt val. ÅÅHHHH !!!!! vad svårt. Mina två absoluta favoriter hittades även denna dag, jag kände igen dom. Men valet dom emellan är jättesvårt. Har ett par dagar kvar att fundera på innan de ska besiktigas och märkas.



Ni kanske förstår mitt dilemma när ni ser dessa två goingar....

11 kommentarer:

  1. ÅÅÅ du har varit där idag. suuuck vad avundsjuk jag blir. Såg du någon hane med tippex i höger armhåla? hehe.

    SvaraRadera
  2. Nej, men Camilla visa Jarre. Hon visste vet han var. Fin vovve han oxå.Hade du samma problem som mig eller var det enkelt för er?

    SvaraRadera
  3. Vi tyckte att det var jättesvårt att välja. Dels för att dom ser likadana ut. Men framförallt för att dom är så gooa allihop. Så man vill inte välja bara en. Men nu känns det bra med vårat val.

    SvaraRadera
  4. Tänk att det "äntligen" snart e dags att få hem lilla pyret...:) Jag tycker dom ser fina ut båda två men den översta valpen har du fångat ett gott uttryck på..Hon är jäkligt sööööt alltså...:)

    Skrattar gott åt din härliga film...:)

    Kram från oss på fjället...:)

    SvaraRadera
  5. Ja det är inte klokt vad tiden har gått fort,ialla fall den sista tiden. Jiiipppppiiiiiiiiii.. en vecka kvar.Hoppas att den är lika rapp.
    Det lutar mer åt den översta valpen, det är lite mer go i den. Den understa tror jag blir väldigt lik Dundra. De är så förbaskat fina båda två , så detta känns svårt.
    Ha det gott och kram på er:)))


    Anna!! vi kanske ses på fredag, för ni skulle väl oxå hämta då? annars får ni ha det så gott så syns/hörs vi nån annan gång.
    Kram på er:))

    SvaraRadera
  6. Det beror väl på när du skall hämta joy. Jag har för mig att Dick sa att ni kom på förmiddagen. Vi skall dit efter 16,00. Annars tycker jag att vi får försöka träffas i sommar. Det hade varit jätteroligt.

    SvaraRadera
  7. Det blir eftermiddagen för vår del, ska försöka flexa på jobbet. Vill ju komma dit så fort som möjligt:)))))))

    SvaraRadera
  8. Då finns det en chans att vi möts. Kommer inte täffa Jarre innan fredag, snyft. Jobbar så dumma tider denna veckan.

    SvaraRadera
  9. Jag tycker att VI ska satsa på en hund träffardag. Det hade varit jättekul inte bara för oss, utan for våra goingar oxå....Ha det:))

    SvaraRadera
  10. Absolut. vi är på. Får försöka sammordna en dag. jag skall vara valpledig nu i fyra veckor. När skulle valpkursen i munkedal starta? tänkte eventuellt gå den.

    SvaraRadera
  11. Jag har inget hört ifrån dom än, men jag kan höra av mig så fort jag vet nått. Eller så ringer du dit å anmäler intresse ,ju fler det blir desto snabbare kommer den igång.Jag ska oxå vara valp ledig i 4 v, det ska bli så skönt att koppla bort jobbet å bara ägna mig åt vovvarna.:))))

    SvaraRadera